Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відділ інформує

27 Листопада, 2019 р., 11:26
21.11.2019р. працівниками Миколаївського ІРЦ був проведений семінар –практикум для вихователів, асистентів вихователів, вчителів, асистентів вчителя, вчителів – логопедів, вчителів – дефектологів, практичних психологів. Метою семінару було підвищення професійної компетентності учасників освітнього процесу щодо гармонійного розвитку та виховання дітей з особливими освітніми потребами. Відпрацювання практичних навичок складання індивідуальної програми розвитку.
14 Листопада, 2019 р., 17:00
       6 – 8 листопада 2019 року вихователь -методист  ЗДО № 2 «Ромашка» Задирака Я.В. та вихователь -методист  ЗДО № 3 «Яблунька» Мартиненко Г.В.  приймали  участь у навчально – практичному тренінгу «Пiдвищення якостi  дошкільної освіти в Україні» закладiв дошкiльної освiти Донецької областi»  Всеукраiнський фонд «Крок за кроком»  за пiдтримки Представництва дитячого фонду Органiзацii Об'еднаних Нацiй (ЮНІСЕФ), який відбувся у місті Святогірську. Мета проекту - розвиток компетентностей педагогiчних працiвникiв щодо якостi дошкiльноi освiти  з використанням  пiдходiв зазначених в Європейськiй рамцi якостi дошкiльноi освiти.
08 Листопада, 2019 р., 10:25
Харчування є одним з найважливіших керованих чинників, які забезпечують нормальний ріст та розвиток дітей , якість життя людини, активне довголіття. Крім того, правильно організоване харчування відіграє важливу роль у зниженні ризику розвитку хронічних неінфекційних захворювань.
25 Жовтня, 2019 р., 11:37
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє про проведення щорічного 13-го Всеукраїнського конкурсу мультимедійних проектів «Врятувати від забуття», метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.
03 Вересня, 2019 р., 18:29
 Про організацію культурно-освітньої поїздки
29 Серпня, 2019 р., 17:33
У Законі України «Про освіту» мету освіти визначено як всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей, формування цінностей і необхідних для успішної самореалізації компетентностей, виховання відповідальних громадян , які здатні до свідомого суспільного вибору та спрямування своєї діяльності  на користь іншим людям і суспільству, збагачення на цій основі інтелектуального, економічного, творчого, культурного потенціалу Українського народу, підвищення освітнього рівня громадян задля забезпечення сталого розвитку України та її європейського вибору.
22 Серпня, 2019 р., 16:39
Шановні батьки , в новому навчальному році відбудуться зміни в шкільному харчуванні для учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської міської ОТГ. Всі школи долучаються до                проекту «Нове шкільне харчування» автором якого є кулінарний експерт, шеф – кухар Євген Клопотенко. Він визначив , що шкільне харчування – це частина освітнього  процесу , який впливає на виховання молодого покоління , наголосив на необхідності створення основ для розвитку культури здорового харчування в Україні, починаючи зі шкіл , з метою сприяти змінам у ставленні до культури харчування на національному рівні.
19 Серпня, 2019 р., 11:35
Відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє про те, що з 26 вересня по 03 жовтня 2019 року в рамках культурно-освітньої поїздки до Угорщини, Сербії, Хорватії відбудеться семінар-тренінг «Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної взаємодії».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора