Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
23 Червня, 2021 р., 15:32
23.06.2021 в сесійній залі Миколаївської міської раді було проведено засідання постійних комісій:
23 Червня, 2021 р., 15:18
З метою підвищення інформованості та обізнаності мешканців Донецької області стосовно реформи місцевого самоврядування і процесів децентралізації влади, конкретних прикладів розвитку територіальних громад, кращих практик місцевої і регіональної демократії Донецькою облдержадміністрацією оголошено проведення у 2021 році обласного конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області (далі - Конкурс).
23 Червня, 2021 р., 13:13
З кожним днем температурні показники піднімаються все вище, і по всій території країни встановлюється сонячна погода. Тож у вільний час громадяни зазвичай вирушають на відпочинок на природу, у парки, лісові масиви та до водойм. Проте часом за розвагами та позитивними емоціями люди забувають про елементарні правила пожежної безпеки. Така недбалість може призвести до масштабної пожежі чи іншої надзвичайної події.
23 Червня, 2021 р., 10:52
В Миколаївській міській раді 22.06.2021  було проведено засідання постійних комісій:
23 Червня, 2021 р., 10:12
Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля "Реконструкція обладнання СО ПАТ "Донбасенерго" Слов'янська ТЕС
22 Червня, 2021 р., 16:26
Завдяки своєчасному виявленню порушників на території відпрацювання не допущено жодного ДТП з постраждалими. П’ятиденні спецзаходи відбулися на території обслуговування Краматорського районного управління поліції.
22 Червня, 2021 р., 16:24
В поліцію Слов'янська звернулася місцева жителька і повідомила про те, що її ошукали телефонні шахраї. Жінка розповіла, що отримала дзвінок від «банку». Під час розмови з працівником банку заявницю запевнили, що її рахунок атакують шахраї і щоб захиститися від них вона повинна перерахувати всі кошти з цього рахунку.
22 Червня, 2021 р., 15:29
Коли  міський голова Олександр Гадяцький не зміг пройти мимо не привітавшись з жіночками  с.Малинівка. І потекла розмова про життя в громаді, про буденні справи  та про все інше-  наше,домашнє, бо громада- це наш дім. І будуємо ми його разом!
22 Червня, 2021 р., 15:12
День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни відзначається щорічно 22 червня. В цей, скорботний для всього українського народу день, відбувається приспущення державного прапору України з чорними стрічками на будинках та спорудах органів та установ державної влади. На адмінбудівлях Миколаївської територіальної громади теж був приспущений Прапор України з чорною стрічкою, як дань пам’яті про той чорний ранок, чорний день…
22 Червня, 2021 р., 13:47
Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») піклується, аби клієнти могли вчасно та швидко оплачувати рахунки за електроенергію зручним для себе способом. Це можна зробити через Особистий кабінет на сайті YASNO, мобільний додаток, чат-бот у Viber, платіжні сервіси, термінали самообслуговування або у відділеннях банків, Укрпошти чи Нової пошти. У деяких випадках клієнту знадобиться вказувати реквізити постачальника.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь