Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
11 Червня, 2021 р., 19:56
Сьогодні в бібліотеці-Центр екологічного виховання імені Героя України О.Г. Лелеченка в м.Миколаївка відбулося урочисте  вручення атестатів учням 9-го класу Миколаївського ЗЗСО №2. На заході були присутні вчителі, батьки, рідні люди та винуватці сьогоднішнього свята- випускники. Вступне слово було надано директору школи Лілії Куліш, яка побажала випускникам здоров’я та наголосила, що головне зробити правильний вибір в житті.
11 Червня, 2021 р., 10:06
Донеччина є одним з найпотужніших індустріальних регіонів України. Але індустріальний розвиток Донецької області має не тільки позитивні сторони. На території області розташована значна кількість великих підприємств гірничовидобувної, металургійної, хімічної, машинобудівної та агропромислової галузей.
11 Червня, 2021 р., 10:05
Одним з гострих нагальних питань, що знаходиться на особливому контролі в Головному управлінні ДПС у Донецькій області, є погашення податкового боргу. Саме з метою активізації цього процесу та інформаційної підтримки платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної Податковою Донеччини 29 квітня поточного року було запроваджено call-центр з актуальних питань.   
11 Червня, 2021 р., 10:03
За січень-травень 2021 року до місцевих скарбниць Донецького регіону  платниками податків сплачено 105,6 млн гривень акцизного податку з реалізації роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, що на 5,9 млн грн більше за торішні показники.
11 Червня, 2021 р., 10:02
Курортний сезон тільки розпочинається, а відпочивальники Донеччини вже залишили у регіоні 1,1 млн грн туристичного збору.
11 Червня, 2021 р., 10:01
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що Довідка про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи (далі - Довідка), формується за відсутності у платника за даними інформаційно-телекомунікаційних систем податкових органів податкового боргу, та/або недоїмки зі сплати ЄВ, та/або іншої заборгованості з платежів (у тому числі розстрочених, відстрочених, реструктуризованих).
11 Червня, 2021 р., 09:59
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області звертає увагу платників. Інтернет-торгівля – це електронна торгівля, внаслідок якої товари реалізують дистанційним способом посередництвом інтернет-магазину.
11 Червня, 2021 р., 09:49
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що згідно зі статтею 12 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) забезпечено повноваження рад об'єднаних територіальних громад щодо прийняття рішень про встановлення ставок місцевих податків і зборів.
10 Червня, 2021 р., 14:09
Треба прочитати умови договору про електропостачання чи дізнатися актуальні тарифи? Або необхідні реквізити для оплати за світло? Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO пропонує вирішувати будь-які питання з енергопостачання та знаходити потрібну інформацію на своєму сайті – онлайн та без зайвої втрати часу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь