Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Червня, 2021 р., 11:14
Шановного Григорія Петровича Похідня від щирого серця вітаємо  з ювілеєм!  У радісний і світлий день Вашого народження хочемо побажати щасливого сьогодні і радісного завтра, красивих мрій і їх здійснення! Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею.
20 Червня, 2021 р., 11:10
Шановні мешканці Миколаївської громади!
18 Червня, 2021 р., 23:14
Кожної третьої неділі червня в Україні відзначається свято людей найгуманнішої професії – медичних працівників. І сьогодні, не дивлячись на сучасні технології і нові обладнання, які існують у медичній галузі, ніхто не замінить медичного працівника, бо саме особистість медика допомагає хворому долати труднощі і перемагати хворобу. І все це відбувається завдяки працівникам медичної галузі, починаючи від водія швидкої допомоги і завершуючи шановними лікарями.
18 Червня, 2021 р., 10:42
Ось такий мають вигляд собачки після вакцинації та чіпкування
18 Червня, 2021 р., 10:28
Шановні медичні працівники - лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани галузі охорони здоров’я!
18 Червня, 2021 р., 09:58
17 червня 2021 року керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Миколаївської міської ради взяли участь у функціональних навчаннях з питань цивільного захисту населення. Під час проведення занять слухачам були роз’яснені основні напрямки державної політики, спрямованої на захист  населення, територій, навколишнього середовища та майна від наслідків надзвичайних ситуацій  природного та техногенного характеру.
17 Червня, 2021 р., 15:50
Реалізація повномасштабної програми реконструкції тепломереж міста Миколаївка розрахована до 2025 року. Загальна вартість програми, яку втілює в життя компанія «ДонТЕМ», відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації, становить 78,3 млн. грн.
17 Червня, 2021 р., 15:17
Сьогодні 17 червня 2021 року відбулась знакова подія! В Миколаївській міській територіальній громаді міським головою Олександром Гадяцьким підписано Меморандум з ЮНІСЕФ про співпрацю для розвитку соціальних послуг та громади на сході України. Для цього ЮНІСЕФ підписав Меморандум про співпрацю із 15-ма громадами Луганської і Донецької областей. Було подано більш ніж 40 заявок і серед 16 громад експерти відібрали для участі у проєкті і Миколаївську міську територіальну громаду. Що враховувалось при відбірковому процесі?
17 Червня, 2021 р., 14:10
До державної скарбниці України протягом 5 місяців 2021 року платники податків Донецького регіону сплатили 6 млрд 310 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що на 63% більше за торішні показники.
17 Червня, 2021 р., 13:43
Продуктивно сьогодні провів нараду Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький зі своїми заступниками. Питань було багато, всі нагальні і цікаві. Загалом, в наш бурхливий час, вирішувати прийдешні проблеми  треба швидко і оперативно. Особливу увагу голова приділив загальноорганізаційним питанням, а саме:благоустрою території в частині покосу трави, а також розглядалися питання, які винесені на засідання виконкому, що відбудеться 18 червня.Це-планова кількість питань по  матеріальним допомогам та якого вони характеру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь