Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
25 Лютого, 2021 р., 09:40
Виконком міської ради оголошує про проведення 26.02.2021 року  о 15.00 в ЦЕВ ( центр екологічного виховання) громадських слуханнь з питання участі в конкурсі проектів Українського фонду соціальних інвестицій з реконструкції приміщення центру первинної медико-санітарної допомоги. Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти участь в обговоренні цього питання.
22 Лютого, 2021 р., 15:13
Минулого року в Україні побудували 6,5 тисяч кілометрів доріг. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».
22 Лютого, 2021 р., 15:11
Вартість будівництва 1 км доріг у 2020 році знизилася на 19%. Про це повідомив голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Інфраструктура».
20 Лютого, 2021 р., 17:44
Сьогодні представники виконавчого комітету Миколаївської міської ради поклали квіти до пам’ятних знаків загиблих захисників України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.   Нагадаємо, що 20 лютого українці відзначають День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні - українських патріотів, які загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.  На жаль, у зв’язку з карантинними заходами, в цьому році гідно відзначити цей доленосний день, а саме традиційними урочистими заходами з мешканцями громади, неможливо.
20 Лютого, 2021 р., 08:00
Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули сім років тому в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі. Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. 
16 Лютого, 2021 р., 18:39
У РНБО є чітке розуміння, в який спосіб потрібно відбудовувати енергетичну незалежність України.  Про це секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Платіжка» 15 лютого.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь