Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
29 Січня, 2021 р., 15:32
Сьогодні, 29 січня 2021 року, в Центрі надання адміністративних та соціальних послуг Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький започаткував традицію проведення «чаювання» з мешканцями громади задля обговорення в легкій обстановці актуальних проблем мешканців громади та можливості вирішення нагальних питань.
29 Січня, 2021 р., 15:18
Завдяки звитязі та сміливості українських воїнів ворожий наступ більшовиків на Київ було зупинено на декілька днів. У цей час відбувалися переговори між Українською Народною Республікою і країнами Четверного союзу. 9 лютого 1918 року Брестський мирний договір було підписано. Він означав визнання самостійної Української Народної Республіки суб’єктом міжнародних відносин.
29 Січня, 2021 р., 11:52
Прийнятий Верховною Радою Закон «Про народовладдя через всеукраїнський референдум» надає можливість усім громадянам України ухвалювати важливі рішення щодо життєдіяльності країни. А політики втрачають частину впливу, тому критикують цей закон. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у своєму влозі.
27 Січня, 2021 р., 16:48
Уряд підтримав рішення про компенсації громадянам, у яких встановлено електроопалення. Про це повідомив прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram. 
27 Січня, 2021 р., 14:10
Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі при проведенні конкурентної процедури закупівель або повідомлення про намір укласти договір про закупівлю за результатами переговорної процедури закупівель
27 Січня, 2021 р., 11:08
На виконання листа Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України від 19.01.2121 №4602-04/2596-06 облдержадміністрація повідомляє наступне.
27 Січня, 2021 р., 11:04
Шановні громадяни! Для вашої безпеки на території нашого району будуть працювати пункти обігріву!
26 Січня, 2021 р., 15:43
Щороку 27 січня ми разом з усією світовою спільнотою вшановуємо пам'ять жертв Голокосту – мільйонів жінок, чоловіків і дітей, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни. Масштаби цієї страшної трагедії шокують: на українських землях жертвами Голокосту стали сотні тисяч представників єврейського народу та інших національностей, а в найбільшому нацистському таборі смерті Аушвіц поблизу польського міста Освенцим мученицькою смертю загинуло близько 1,4 мільйона людей.
26 Січня, 2021 р., 10:46
Україна демонтує залишки радянської системи тарифоутворення й рухається до відкритого ринку — найбільш справедливого інструменту встановлення вартості послуг, тарифів та цін. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 25 січня під час засідання погоджувальної ради у Парламенті.
25 Січня, 2021 р., 21:39
Вибухонебезпечні предмети забрали і скалічили безліч людських життів. Для того щоб попередити громадян про небезпеку подібних предметів, фахівці Служби порятунку регулярно спілкуються з місцевими мешканцями на дану тематику. Під час бесід співрозмовникам розповідають про характерні ознаки потенційно небезпечних предметів та про наслідки порушення правил мінної небезпеки. Також, громадян інформують про основні причини травмування та трагічних випадків, серед яких найрозповсюдженішими є спроби взяти боєприпас в руки, пересунути або розібрати предмет, биття по ньому, кидання у відкритий вогонь або у воду. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь