Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Січня, 2021 р., 09:07
З 16 січня набувають чинності окремі норми закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної».
16 Січня, 2021 р., 15:40
Сьогодні, 16 січня 2021 року, міський голова Олександр Гадяцький провів розширену робочу нараду окремо з фінансово-бюджетним управлінням, загальноорганізаційним відділом та відділом бухгалтерського обліку та звітності.
15 Січня, 2021 р., 16:02
У зв'язку з приєднанням Райгородцької селищної ради до Миколаївської міської ради, необхідністю внесення змін до складу ініціативної групи зі створення Молодіжної Ради при Миколївській міській раді, запрошуємо представників від інститутів громадянського суспільства приєднатися до складу ініціативної групи зі створення Молодіжної Ради.
15 Січня, 2021 р., 14:29
До виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області надійшов лист облдержадміністрації про невиконання суб’єктами торгівлі розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації № 115 від 27.03.2015 «Про встановлення заборони щодо продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв» на період проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області.
13 Січня, 2021 р., 10:38
Сьогодні, 13 січня, у будівлі виконавчого комітету відбулось нагородження представників гуманітарної місії «Чорний тюльпан», мешканців нашої громади Соловкіна Олексія Олександровича та Мокренка Олександра Юрійовича.
11 Січня, 2021 р., 10:53
Змінюється вартість оформлення біометричних документів.
24 Грудня, 2020 р., 17:38
Миколаївська міська територіальна громада підписала Меморандум про співробітництво щодо реалізації проєкту«Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областях», що реалізуються місцевою Асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» в рамках проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України», що здійснюється DeutscheGesellschaft fur Internationale Zusammenardeit (GIZ) GmabHза дорученням Уряду Федеральної Республіки Німеччина.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь