Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
14 Березня, 2021 р., 14:02
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сьогодні представники виконавчого комітету Миколаївської міської ради поклали квіти до Пам’ятних знаків загиблих захисників України та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.  
13 Березня, 2021 р., 13:26
Шановні  працівники  і ветерани землевпорядної  служби Миколаївської територіальної громади!
12 Березня, 2021 р., 14:48
У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації в Миколаївській міській територіальній громаді, проведення фестивалю "Запальна масляна" скасовано згідно з протоколом №7  від « 12  » березня  2021 р. засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
09 Березня, 2021 р., 12:54
Сьогодні день народження Тараса Шевченка, українського поета, художника, мислителя, який 9 березня 1814 року народився в селі Моринці, що на Черкащині, в сім'ї кріпаків поміщика Енгельгардта. Дуже рано хлопець залишився круглим сиротою. Подальша доля  Шевченка - аж до викупу його з кріпацтва - була пов'язана з долею Енгельгардта, з Петербургом. В квітні 1840 року з'явилася перша збірка поезій – «Кобзар» - подія величезного значення не тільки в історії української літератури, а й у самосвідомості українського народу.
06 Березня, 2021 р., 11:08
Напередодні свята весни, краси та кохання в Миколаївському будинку культури відбулося феєричне свято. Милих,чарівних панянок громади привітав Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький. Щиро побажав всім чарівним представницям жіноцтва гарного настрою, шаленого кохання, щасливої долі, родинного тепла та уваги від чоловіків! Чудовим подарунком для присутніх став неперевершений концерт від аматорських колективів будинку культури міста Миколаївка. Щирими оплесками та весняними квітами нагороджували глядачі своїх улюблених артистів. Святковий настрій супроводжував протягом всього цього весняного дійства. Родзинкою свята були квіти від міського голови, які вишукані юнаки подарували кожній присутній на святі, прекрасній половині людства-Жінці!
04 Березня, 2021 р., 16:36
04.03.2021 Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький оперативно відреагував на звернення мешканців будинку № 6 по вулиці Миру м. Миколаївка, разом  з представниками виконавчого комітету Миколаївської міської ради, комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» та теплопостачальної організації СО ПАТ «Донбасенерго» Слов’янської ТЕС спілкувалися з адміністрацією магазину «Єва»та аптеки, які розташовані за даною адресою, з приводу опалення будинку, в тому числі нежитлових вбудованих приміщень приватної власності. Олександр Гадяцький відповів на безліч питань мешканців будинку стосовно їх звернення, бо проблема актуальна ще з 2018 року.
04 Березня, 2021 р., 16:23
Станом на 01.03.2021 до виконавчого комітету Миколаївської міської ради надійшло 8 заяв від мешканців Миколаївської міської територіальної громади стосовно проведення обстеження житла, зруйнованого внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації.
02 Березня, 2021 р., 16:44
Завершуємо зиму порцією цікавих статей про логістику та пов’язані з нею питання, а також про виставки, торговельні місії і звичайно 5 кейс-стаді у Consultant’s digest #4 в рамках освітньої програми TrainTheTrainers!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора