Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
03 Червня, 2021 р., 10:20
З початку 2021 року зведений бюджет країни від платників податків Донецької області вже отримав 8,3 млрд грн, що на 1,5 млрд грн більше надходжень минулого року. Цього року кошти між державним бюджетом країни та місцевими бюджетами Донеччини розподілились наступним чином: - за результатами роботи податкових органів Донеччини з початку року місцеві бюджети області отримали більше 4,7 млрд грн, натомість до державної казни надійшло 3,6 млрд гривень.
03 Червня, 2021 р., 10:19
Щорічно державний бюджет втрачає мільярди гривень внаслідок дії тіньового ринку виробництва алкоголю. Крім того, на сьогодні все ще доступна можливість замовити нелегальну продукцію через інтернет. Тому Головним управлінням ДПС в Донецькій області ведеться постійний моніторинг мережи інтернет з метою боротьби з нелегальним ринком алкоголю.
03 Червня, 2021 р., 10:17
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує суб’єктів господарювання користувачів програмних РРО, що скасування реєстрації програмного РРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316602) з позначкою «Скасування реєстрації», яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету чи засобами телекомунікацій, або на підставі Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора
03 Червня, 2021 р., 10:16
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує платників єдиного податку, що відповідно до норм Податкового кодексу України (далі – ПКУ), платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік, на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка непрацездатності (п. 295.5 ст.295 ПКУ).
03 Червня, 2021 р., 10:15
Згідно із статтею 30 Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» мовою обслуговування споживачів в Україні є державна мова. Починаючи з 16 січня поточного року підприємства та організації всіх форм власності, у тому числі інтернет – магазини, повинні обслуговувати споживачів та надавати інформацію про товари й послуги державною мовою.
02 Червня, 2021 р., 09:18
  За дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького, староста Райгородоцького старостату Валерій Удовиченко та голова ветеранської організації Людмила Гончарова привітали з Ювілеєм ОЛЕФІРЕНКО ОЛЕКСАНДРУ МИТРОФАНІВНУ, мешканку смт. Райгородок.
02 Червня, 2021 р., 08:54
Наприкінці травня відбулася онлайн -зустріч ініціативної групи, під керівництвом Лілії Куліш та вчителів Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ст №2, заступника голови Миколаївської міської ради Валентиною Гребенюк, секретаря міської ради Інною Пересічною з представниками МОМ в Україні. Захід проходив в рамках проєкту «Протидія торгівлі людьми в Україні (CTIP)» за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID). Результатом роботи ініціативної групи став успішний захист двох проєктів. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
02 Червня, 2021 р., 08:24
Члени правління Асоціації міст України одноголосно ухвалили Рішення, в якому висловлена позиція категоричної непідтримки законопроєктів №4561 та №4562 як таких, що шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети.
01 Червня, 2021 р., 16:07
Сьогодні - День захисту дітей! Це свято завжди наповнений радісними посмішками, дзвінким сміхом і веселощами. У Миколаївці проживає багато талановитих хлопців. Багато з них займаються спортом. Але є команда, успіхам якої компанія «ДонТЕМ» радіє особливо, тому що її тренером є наш співробітник - начальник виробничо-технічного відділу Олександр Георгійович Коваленко.
01 Червня, 2021 р., 15:21
Державне агентство рибного господарства України інформує про проведення марафону «Еконебайдужі», започаткованого в Міністерстві захисту довкілля і природних ресурсів України. Пропонуємо до вашої уваги інформацію щодо проблеми засмічення водних об’єктів пластиковими відходами, які завдають серйозну шкоду водним мешканцям, погіршуючи здоров’я рибних популяцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь