Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
09 Червня, 2021 р., 15:11
За дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького та від імені Райгродоцької ради ветеранів Людмила Гончарова привітала ветерана праці Шевелєву Лідію Аркадіївну з 75 – річним ювілеєм. В вітальному слові Людмила Гончарова зазначила, що бути вихователем не просто, це нелегка праця.
09 Червня, 2021 р., 15:02
Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ініціює конкурс до Дня Незалежності України. Намалюйте малюнок формату А4 будь-яким стилем за темою – «Україна очима молоді».
09 Червня, 2021 р., 14:56
Через порив трубопроводу централізованого питного водопостачання вже чотири дні мешканці будинку по пров. Будівельників, будинок 3 м. Миколаївки знаходяться без води. Для вирішення питання здійснення ремонту та відновлення централізованого питного водопостачання мешканці звернулися до виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
08 Червня, 2021 р., 15:27
Сьогодні Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький зустрівся з головою ветеранської організації Миколаївської міської ради Клавдією Квітко, головою первинної ветеранської організації Райгородоцького старостинського округу Людмилою Гончаровою, старостою Рай-Олександрівського старостинського округу Галиною Білоусовою, старостою Малинівського старостинського округу Ігорем Денисенко. Зустріч була обумовлена тим, що виникла необхідність провести найближчим часом конференцію з питання створення однієї об’єднаної ветеранської організації на території Миколаївської міської територіальної громади.
08 Червня, 2021 р., 14:58
  З метою запобігання поширення генетично модифікованих організмів у відкритих системах Головне управління Держпродспоживслужби в Донецькій області надає рекомендації щодо заходів із запобігання поширення, розповсюдження, попередження випадків використання незареєстрованих ГМО у відкритих системах
08 Червня, 2021 р., 11:18
Служба у справах дітей Миколаївської міської ради дякує усім небайдужим мешканцям Миколаївської міської територіальної громади, які долучилися до збору речей, взуття та іграшок для малолітньої півторарічної дитини, яка залишилась без батьківського піклування!
08 Червня, 2021 р., 08:36
Із 1997 року 12 червня щороку відзначається Всесвітній день боротьби з  ліквідацією експлуатації дитячою працею (World Day Against Child Labour).
07 Червня, 2021 р., 14:41
Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький провів щотижневу  нараду, на якій були присутні:  Анатолій Ченцов, заступник міського голови, Григорій Лещенко,директор КП «Миколаївське управління капітального будівництва»,Оксана Бистрицька, начальник відділу економіки та інвестицій, Юлія Карпенко,начальник відділу комунальної власності,ЖКГ,транспорту, благоустрою та екології та координатор ЮНІСЕФ Антон Вжещ. В ході наради були обговорені основні напрями  щодо виконання заходів програми охорони навколишнього природного середовища, та обговорення етапів реалізації інвестиційних проєктів. Питання розглядалися в контексті з проблемами  сьогодення.
07 Червня, 2021 р., 14:08
      Громадська організація «Волонтерська організація «Вірю в Україну» інформує про проведення тренінгу «Профілактика суїциду у громадах» для спеціалістів, батьків, соціальних працівників, педагогів, психологів.
07 Червня, 2021 р., 10:01
В Миколаївській міській раді відбулася чергова апаратна нарада, яку провів міський голова Олександр Гадяцький. В ході наради розглядалися питання щодо підготовки пленарного засідання чергової сесії міської ради, постійних депутатських комісій, виконкому та планування поточної роботи міської ради на найближчий час. За підсумками наради  надані відповідні доручення стосовно повноважень .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь