Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Червня, 2021 р., 15:17
Розпочались  літні канікули. Такий бажаний для кожної дитини період, коли часу на дозвілля з’являється більше, а батьківського контролю — відповідно менше. На жаль, окрім веселощів, влітку на дітей також чекає і безліч небезпек.
31 Травня, 2021 р., 13:12
Правоохоронці встановлюють пристрої для подачі сигналу тривоги у місцях скупчення людей та в туристичних точках. Це вже друга кнопка екстреного виклику поліції, яку встановили у Святогірську. Викликати правоохоронців завжди можна за номером «102», але при цьому потерпілому щонайменше необхідно чітко назвати своє місцезнаходження та описати причину звернення.
31 Травня, 2021 р., 08:42
Нещодавно Головним управлінням ДПС у Донецькій області було запроваджено постійну телефонну лінію з питань наявного боргу. Мабуть, навіть, ви самі чули приємний жіночий голос голосового роботу, який повідомляє інформацію щодо наявного боргу, а згодом отримували смс-повідомлення з посиланням за більш детальною інформацією на телефон 099-50-800-50. Не лякайтеся, це не шахраї, а інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення!
31 Травня, 2021 р., 08:41
Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним підприємствам протягом 2019 року на суму 32,7 млн гривень.
31 Травня, 2021 р., 08:40
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що відповідно до п.166.3 ст.166 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення.
31 Травня, 2021 р., 08:39
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що фізичні особи, що є громадянами України та працюють, тимчасово або постійно за кордоном, повинні декларувати свої доходи. Громадяни у пошуках кращого та дорожчого застосування своїх талантів обирають працевлаштування за межами України, але залишаючись з громадянством нашої держави. Поняття іноземного доходу визначається Податковим Кодексом України (далі – ПКУ) як дохід (прибуток), отриманий з джерел за межами України. Саме іноземні доходи, відповідно до ст. 163 ПКУ, є об'єктом оподаткування резидента.
29 Травня, 2021 р., 21:16
Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Сумне для випускників, бо начебто зовсім недавно вони боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності, кнопки на стільці сусіда ...
29 Травня, 2021 р., 18:33
29 травня 2014 року гелікоптер Національної гвардії України, який повертався після виконаного завдання в зоні бойових дій на горі Карачун (поблизу м. Слов’янськ) був збитий терористами. Трагедія забрала життя 12 захисників України - шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи двох членів екіпажа гелікоптеру, та шість працівників роти міліції оперативного призначення УМВС України в Івано-Франківській області. Серед загиблих був і бойовий генерал-майор НГУ Сергій Кульчицький.
28 Травня, 2021 р., 22:07
В Миколаївській міській раді 28 травня 2021 року відбулася 8 сесія 8 скликання депутатів Миколаївської міської ради. Депутати працювали над питаннями згідно порядку денного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь