Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2021 р., 13:14
Сервіси YASNO допомагають клієнтам вирішити питання, пов’язані з електропостачанням та енергоефективністю, швидко і зручно. Вони не лише економлять час, а й дозволяють уникнути додаткових візитів до енергоофісів, що вкрай важливо в період карантину. Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO розповідає, які сервіси стануть у нагоді ОСББ і ЖБК:
28 Травня, 2021 р., 11:53
В Миколаївській міській раді 27.05.2021 року було проведено День Депутата. Обранцями громади було попередньо розглянуто та обговорено матеріали пленарного засідання чергової 8 сесії 8 скликання Миколаївської міської ради, яка відбудеться 28 травня 2021 року. День Депутата проводиться напередодні кожної чергової сесії міської ради для належної підготовки її проведення.
27 Травня, 2021 р., 11:13
Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді. 
27 Травня, 2021 р., 11:12
26 травня Уряд прийняв постанову, якою скасовується дія постанови Кабінету Міністрів України №217 «Про затвердження Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з постачальником природного газу, на якого покладено спеціальні обов’язки». Такі спеціальні рахунки були запроваджені з 2014 року з метою примусового вилучення коштів підприємств ТКЕ на користь НАК "Нафтогаз України" як оплата за спожитий природний газ.
26 Травня, 2021 р., 15:30
В Миколаївській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На засідання було винесено і розглянуто 134 питання порядку денного. Було розглянуто питання про надання матеріальної допомоги (стипендії), згідно програми »Турбота», учням за результатами навчання та участь в олімпіадах, конкурсах і спортивних змаганнях різних рівнів.
26 Травня, 2021 р., 15:11
Робоча група з розробки Стратегій та Планів дій з розвитку системи соціального захисту населення Миколаївської міської ради прийняла участь в підсумковому заході з реалізації Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей”, який відбувся онлайн 26.05.2021р.
26 Травня, 2021 р., 11:52
Піклуючись про комфорт клієнтів, енергопостачальник YASNO нагадує: обов’язковою умовою для отримання житлової субсидії є регулярна оплата рахунків за електроенергію та інші комунальні послуги. Через заборгованість за комунальні послуги понад три місяці на суму від 340 грн (20 неоподаткованих мінімумів громадян), органи соцзахисту можуть відмовити у наданні субсидії. Щоб не допустити цього, важливо контролювати стан особових рахунків та своєчасно вносити платежі.
26 Травня, 2021 р., 09:33
«Теплі кредити» продовжують користуватися попитом. Зацікавленість, а головне – потреба родин у підтримці щодо підвищення енергоефективності житла не вщухає.
26 Травня, 2021 р., 09:18
Після завершення першого етапу реформи децентралізації основне завдання Уряду України — це забезпечити спроможність та сталий розвиток громад. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час промови на дискусійній платформі «Реформи належного урядування в Україні».
26 Травня, 2021 р., 09:05
Внаслідок аварії, яка сталася 21 травня у Лимані, загинув 15-річний хлопець. Поліція просить відгукнутися свідків події, які бачили момент аварії. Попередньо встановлено, що 49-річний водій, керуючи автомобілем марки Volkswagen Crafter, в районі перехрестя вул. Пушкіна з вул. Донецька скоїв наїзд на неповнолітнього пішохода, який перебігав дорогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь