Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
20 Травня, 2021 р., 14:51
Пожежі у багатоквартирних будинках не рідко трапляються через людську недбалість та необережність. Закликаємо мешканців міста бути відповідальними й не кидати недопалки з балконів. Слід розуміти, що кинутий з балкону недопалок - не тільки прояв неповаги до мешканців будинку та перехожих, в цьому криється й велика небезпека. Недопалок тривалий час тліє і довго не гасне без сторонньої допомоги, а траєкторію польоту через пориви вітру прорахувати неможливо.
20 Травня, 2021 р., 14:31
Завжди давайте дорогу спецтранспорту з маячками! Водії оперативних транспортних засобів, які виконують невідкладне службове завдання, мають переваги у русі. Їм необхідно давати дорогу і забезпечувати безперешкодний проїзд. Це стосується також пішоходів. Крім того, заборонено обганяти спеціальний транспорт, а також ставати у колону, яку він супроводжує. Наближаючись до авто з увімкненим маячком, що стоїть на узбіччі чи проїзній частині, не забудьте знизити швидкість до 40 кмгод.
20 Травня, 2021 р., 14:20
Сорочка-вишиванка! Модно й гарно! Всі різні, двох однакових нема, як і людей знайти подібних марно, однакових нема, усе дарма...
20 Травня, 2021 р., 08:20
Миколаївський ЗЗСО І - ІІІ ступенів №2 долучився до міжнародного проєкту  "Connecting Classrooms in Morocco" за підтримкою British Council, який об'єднав школи із Марокко, Індії, Грузії, Сербії, В’єтнама,Тайваня, Палестини та України.
20 Травня, 2021 р., 08:12
Алгоритм виплати грошової компенсації постраждалим, житловібудинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією Російської Федерації
19 Травня, 2021 р., 16:32
У червні 2021 нас чекають додаткові вихідні, а також ряд важливих і цікавих свят. Трійця, День Конституції, День захисту дітей, День молоді - і багато інших значущих дат. Всього в червні буде 30 календарних днів, з них 20 - робочих і 10 - вихідних, причому по три вихідних поспіль буде в останні два тижні місяця. Це пов'язано зі святкуванням Трійці 20 червня і Дня Конституції 28-го числа. Вихідними днями в Україні будуть такі числа: 5, 6, 12, 13, 19, 20, 21, 26, 27, 28 червня.
19 Травня, 2021 р., 14:45
Миколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області повідомляє, що фермерське господарство «ДОНБАСС - 2», голова Руденська Ольга Петрівна серед медоносних рослин у 2021 році вирощує соняшник, тому планує проводити обробку засобами захисту рослин соняшника у період початок червня 2021 року (до початку цвітіння), враховуючи погодні умови та об’єктивні факти агрономічного розвитку відповідної сільськогосподарської культури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь