Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
24 Травня, 2021 р., 13:28
З 20 по 23 травня в Києві пройшов турнір з бадмінтону «Київський каштан». У ньому взяли участь 110 спортсменів з усієї України з Донецької, Київської, Харківської, Львівської, Дніпропетровської, Вінницької та Одеської областей. Спортсменки Миколаївського бадмінтонного спортивного клубу, учениці Миколаївського ЗЗСО № 3, Єлизавета Добрянська і Аня Шубіна разом з тренером Дмитром Симоненком взяли участь в цьому великому турнірі.
24 Травня, 2021 р., 11:30
У громаді Донеччини хочуть забрати 5% тютюнового акцизу з роздрібної торгівлі: Краматорськ може втратити 35 млн грн, Маріуполь – до 50 мільйонів.
24 Травня, 2021 р., 10:07
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що платні послуги у сфері охорони здоров’я з початку 2021 року повинні надаватись фізичними особами – підприємцями, у тому числі і платниками єдиного податку,  виключно із застосуванням РРО.
24 Травня, 2021 р., 09:58
                За січень-квітень 2021 року до зведеного бюджету країни від платників Донецької області надійшло 4 млрд 637 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 723 млн грн перевищує показники відповідного періоду 2020 року.
24 Травня, 2021 р., 09:30
Шановні платники! Основні засади державної політики щодо регулювання виробництва, експорту, імпорту, оптової і роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального на території України визначено Законом України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах та пального» зі змінами та доповненнями (Далі – Закон № 481).
24 Травня, 2021 р., 09:27
Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що Державна податкова служба України на офіційному вебпорталі ДПС України за посиланням https://tax.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/469210.html надає важливу інформацію для платників рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин.
21 Травня, 2021 р., 15:06
До літа вже рукою подати! А з чим ви асоціюєте літо? Зрозуміло, що з дитячим світом в якому є ігри, сонце, море задоволення і саме море. От і сьогодні секретар Миколаївської міської ради Інна Пересічна, перший заступник міського голови Володимир Проскунін та заступник міського голови Валентина Гребенюк були присутніми на розважально- ігровій програмі «Стрибок у літо» для дітей з особливими освітніми потребами.
21 Травня, 2021 р., 10:34
Наказом ГУНП в Донецькій області підполковник поліції Станіслав Загурський призначений тимчасово виконуючим обов'язки начальника Краматорського районного управління поліції. Раніше він обіймав посаду начальника відділу поліції № 4 Краматорського РУП (м. Слов’янськ). Станіслав Загурський має більш, ніж 20-річний досвід роботи у правоохоронних органах.
21 Травня, 2021 р., 10:03
  Під час карантину мешканці Слов'янська вже встигли скучити за концертами, фестивалями та масштабними святами, адже все було скасовано чи заборонено. Але 2 липня ситуація виправиться. 2 липня у Слов'янськ приїжджає мандрівний Фестиваль “З країни в Україну”, що створений за міжнародної підтримки. Головне гасло - "Буде незвичайно". А що ж незвичайного? Ніякого скупчення людей. Центрміста перетвориться на один день на велику, цікаву прогулянкову зону, що розтягнеться на 3 кілометри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь