Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
15 Квітня, 2021 р., 14:01
У зв`язку з інтенсивною роботою промислового сектору регіону, який найчастіше використовує застарілі технології виробництва, екологія Донецької області та країни в цілому потребує нових підходів та свідомого і ощадливого використання природно-ресурсного потенціалу країни.
15 Квітня, 2021 р., 14:00
Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, що відповідно до абзацу першого пункту 35і Податкового кодексу України (далі - Кодекс) повідомлення про використання або про відмову від використання єдиного рахунка подається платником в електронній формі через електронний кабінет у порядку, встановленому статтею 42 і Кодексу.
15 Квітня, 2021 р., 09:48
У рамках виконання Меморандуму про співпрацю між Івано - Франківською та Донецькою областями спільно з Управління культури і туризму ДонОДА реалізується взаємна промоція основних туристичних напрямків регіонів. Запрошуємо ознайомитись з туристичними родзинками Донеччини: Проєкт "Нетипова Донеччина" - подорож світом незвичної кераміки «ФЛОРАМІК-ПАРК», що у Слов'янську – https://cutt.ly/Sx13Cuv Меморіальний музей - садиба В. І. Немировича - Данченка та М.О. Корфа – https://cutt.ly/Cx135Ji Садиба Генріха Судермана – https://cutt.ly/Gx18dnO Відеоролик з нагоди відзначення 130 - річчя з дня народження С. Прокоф'єва – https://cutt.ly/lx18zR6
14 Квітня, 2021 р., 15:12
Риболовля - один із найбільш улюблених способів проводити вільний час серед чоловіків. Такий відпочинок дозволяє розслабитися та заспокоїти нерви. Однак недотримання елементарних правил при риболовлі або під час відпочинку біля водойм може мати катастрофічні наслідки.
14 Квітня, 2021 р., 10:53
Тактико-спеціальні навчання підрозділів єдиної державної системи запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру пройшли в лісовому масиві на околиці смт Райгородок Миколаївської міської територіальної громади .
14 Квітня, 2021 р., 10:00
Рамадан - місяць обов'язкового для мусульман поста, є одним з п'яти стовпів ісламу. Протягом місяця правовірні мусульмани в денний час відмовляються від прийому їжі, пиття, куріння і інтимної близькості. Тривалість місяця становить 30 днів і залежить від місячного календаря. Пост починається з початку світанку і закінчується після заходу сонця.
14 Квітня, 2021 р., 09:47
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». Відповідно до постанови, до 1 вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для вiдбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України. До його проведення виплату і доставку пенсій здійснюватиме АТ "Укрпошта". За місцем фактичного проживання з 1 вересня 2021 року отримуватимуть пенсiї та грошову допомогу: •    люди з інвалідністю групи; •    особи, які за висновком лікарсько-консультативної комiсiї не здатні до самообслуговування та потребують постійного стороннього догляду •    особи, які досягли 80-річного віку; •    одержувачі державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та допомоги на догляд. •    Особи з вищезазначених категорій отримуватимуть пенсії та грошову допомогу за власним вибором: або через організацію, відібрану на конкурсі, або через обраний самостійно банк з числа уповноважених. •    Іншi категорії пенсіонерів, які на сьогодні отримують виплати у відділеннях АТ «Укрпошта» або з доставкою додому листоношами, до вересня 2021 року повиннi обрати один з уповноважених банків для здійснення подальшої виплати переліку https://www.pfu.gov.ua/1906048-perelik-bankiv-upovnovazhenyh-na-vyplatu-pensi]/. У разі, якщо до визначеного терміну громадяни не зроблять вибір, виплата пенсій кожному з таких одержувачів з 1 вересня 2021 року пенсiй здійснюватиметься через поточний рахунок в АТ "Ощадбанк", який буде відкритий за зверненням органу Пенсійного фонду України, про що одержувача буде проінформовано. Громадяни можуть будь-коли змінити уповноважений банк за власним бажанням.
14 Квітня, 2021 р., 09:10
УВАГА! Дата проведення перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам залишається незмінною! Як передбачено Законом, це — 1 квітня 2021 року.
14 Квітня, 2021 р., 09:06
Терміново сповістіть про це установу Пенсійного фонду України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь