Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2021 р., 10:45
Головне управління ДПС у Донецькій області систематично проводить інформаційно-роз`яснювальні кампанії щодо податкових питань. Так, наразі, продовжується проведення роз`яснювальної кампанії щодо декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році. До проведення роз`яснювальної роботи з метою підвищення іміджу та ступеня довіри платників податків до податкової служби Головним управлінням ДПС у Донецькій області залучаються відомі громадські діячі, спортсмени, актори, інші публічні особи.
19 Квітня, 2021 р., 10:28
#ДПС_Донеччини_пояснює
19 Квітня, 2021 р., 10:25
Частиною четвертою статті 42 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” передбачено щорічний перерахунок пенсії з  01 квітня особам, які після призначення (попереднього перерахунку) пенсії продовжували працювати та набули необхідний страховий стаж. 
19 Квітня, 2021 р., 10:22
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1279 “Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги”, виплати допомоги на поховання та недоотриманої у зв’язку зі смертю одержувача пенсії, органами Пенсійного фонду України з 1 квітня здійснюються виключно через уповноважені банки. 
19 Квітня, 2021 р., 10:15
Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 „Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.
16 Квітня, 2021 р., 18:35
В Миколаївській міській раді відбулося засідання комісії з ТБ і НС на якій  були присутні представники ДСНС та лісового господарства, старости  від старостинських округів Миколаївської міської територіальної громади та члени комісії. На розгляд були винесені питання пов'язані з підготовкою лісового фонду території громади до літнього періоду.
16 Квітня, 2021 р., 15:28
       Сьогодні відбувся круглий стіл за участі Миколаївського голови Олександра Гадяцького, представників виконавчого комітету Миколаївської міської ради, закладів охорони здоров’я, відділу соціального захисту населення, пенсійного фонду з учасниками ліквідації катастрофи на Чорнобильській АЕС.  Відкрив засідання  Олександр Гадяцький з теплою промовою, в якій  наголосив, що  тридцять п’ять  років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа, якій судилося стати незагойною раною для всього людства. Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців Миколаївської міської територіальної громади.
16 Квітня, 2021 р., 13:45
                                                              Шановні батьки!
15 Квітня, 2021 р., 15:58
15 квітня – знаменний день для всієї світової культури. Саме цього дня в 1935 році було підписано міжнародний договір «Про охорону художніх і наукових закладів та історичних пам ‘яток», який ще називають Пактом Реріха.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь