Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
12 Квітня, 2021 р., 14:08
В Україні 2-го травня буде Пасха. У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, які можуть бути обмеження на свято. Про це розповів в коментарі РБК-Україна головний санітраний лікар України Віктор Ляшко, йдеться в матеріалі "Пік, плато, падіння. "У питанні проведення великодніх свят належить знайти найоптимальніше і компромісне рішення"-, повідомив він. "Зараз для церков і храмів уже передбачені обмеження, якщо вони знаходяться в "жовтій" або "червоної" зоні. Але священнослужителі напевно будуть просити пом'якшити обмеження на період Пасхи"- каже головний санлікар. "Ми хочемо, щоб хтось був у храмі, але з дотриманням усіх обмежень, а хтось повинен залишитися зовні. Плюс можливий формат Пасхи онлайн, який був у минулому році", - сказав Ляшко. За словами санлікаря, закривати храми на Великдень влада поки не планує. Рішення про формат і перелік обмежень на свята в МОЗ очікують напрацювати протягом тижня. Для цього йдуть переговори з релігійними організаціями та лідерами. Але, як вважає Ляшко, це буде "важкий діалог".
12 Квітня, 2021 р., 11:15
«10 квітня 2021 року відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На тестування було зареєстровано понад 120 тисяч осіб. За оперативними даними, явка по Україні склала 93-95%», - говориться в повідомленні.
12 Квітня, 2021 р., 09:01
З приходом теплої погоди на телефон Служби порятунку «101» чи не щодня надходять  численні повідомлення про загорання минулорічної сухої рослинності на сільськогосподарських угіддях, уздовж транспортних магістралей і навіть на територіях приватних домоволодінь у містах та селах. Незважаючи на застереження у засобах масової інформації та численні запобіжні заходи, що вживаються рятувальниками Донеччини  щодо попередження пожеж, вони таки завдають населенню та навколишньому середовищу шкоди та значних матеріальних збитків.
12 Квітня, 2021 р., 08:57
Втрата пильності всього на хвилину може коштувати занадто дорого. З настанням тепла трапляються випадки, коли діти випадають з вікон. Нагадуємо батькам і дорослим, поряд з якими знаходяться діти про елементарні правила, дотримання яких, дозволить врятувати дітям їх життя і здоров’я.
12 Квітня, 2021 р., 08:54
Восьмого квітня 2021 року відбулося зариблення Миколаївського водосховища (296,0 га), що розташоване на р. Мокра Волноваха, басейн р. Кальміус на території Волноваської міської територіальної громади Волноваського району Донецької області. Вселення здійснювалось за рахунок коштів користувача спеціального товарного рибного господарства, що здійснює рибогосподарську діяльність на даному водному об’єкті. Захід провели з метою відтворення популяцій цінних видів риб.
10 Квітня, 2021 р., 23:04
10 квітня 2021року на всій нашій великій планеті Земля була реалізована акція глобального екологічного проєкту «Озеленення Планети»,який має на меті   об’єднати людей навколо питань екології і змінити екосвідомість людей у всьому світі.  В акції  взяли участь тисячі  людей і висадили за одну добу мільйон зелених насаджень у 100 країнах світу! Не залишилася осторонь від масштабного озеленення планети і Миколаївська міська територіальна громада. Близько 200 мешканців громади вийшли сьогодні на вулиці  рідних населених пунктів, щоб відновити екосистему Землі і посадити своє дерево! В акції взяли участь виконавчий комітет, депутатський корпус, всі служби Миколаївської міської ради, мешканці м.Миколаївка, Малинівський, Райгородоцький, Рай-Олександрівський старостати! І на всій території громади було висаджено більше 170 дерев! Саджали дуби, липи,клени, берези, кизил. Було весело і кожен відчував себе причетним до великого дива-озеленення Планети Земля. Бо дерев багато не буває!
09 Квітня, 2021 р., 14:07
Послугами Слов'янського міського центру зайнятості в сприянні працевлаштуванню в 1 кварталі 2021 року скористалися порядку 673 незайнятих трудовою діяльністю мешканців громади, з яких 166 осіб мали статус зареєстрованого безробітного, що практично дорівнює показнику відповідного періоду 2020 року.
09 Квітня, 2021 р., 10:03
Сім громадян постраждали від аферистів, купуючи товари в інтернеті, у чотирьох заявників шахраї зняли кошти з банківських карток, троє – обмануті роботодавцями, ще двоє мешканців стали жертвами своїх знайомих, а літня жителька постраждала від рук «ворожок».
09 Квітня, 2021 р., 09:46
9 квітня 2021 року на Слов'янській ТЕС починається завершальний етап комплексного ремонту, який проводився на 7-му енергоблоці.
08 Квітня, 2021 р., 16:34
В Україні в 2021 році проведуть ще три етапи підвищення пенсій. В результаті частина виплат збільшиться на більш ніж тисячу гривень. Про це йдеться в бюджеті на 2021 рік. Так, в липні максимальну пенсію збільшать з 17 690 грн. до 18 540 грн., а в грудні - до 19 340 грн. Паралельно буде рости і мінімальна виплата, однак її розмір рівно в 10 разів менше. В результаті її розмір збільшиться на 1650 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь