Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
07 Квітня, 2021 р., 15:58
У 2021 році очікується ще кілька етапів підвищення пенсій в Україні. Крім того, в цьому році повинні запустити накопичувальну пенсійну систему.
07 Квітня, 2021 р., 11:45
     Статистика останнього тижня свідчить, що з підвищенням середньодобової температури, кількість пожеж на відкритих територіях стрімко зросла. Впродовж невеликого проміжку часу сталось 308 пожеж, з яких 251 пов'язана з горінням залишків сухої рослинності. Людський фактор є основним в процесі виникнення такого роду пожеж, це пов'язано з умисним випалюванням населенням рослинності на прилеглих до населених пунктів територіях з метою подальшого використовування їх під заготовку сіна та пасовища з початком робіт на присадибних ділянках та розведенням багать, а також необережністю при використанні джерел відкритого вогню, що в умовах сухої вітряної погоди сприяє займанню сухої рослинності та поширенню пожеж на значні території.
07 Квітня, 2021 р., 10:59
Постачальники електрики мають право відключити його споживачам, у яких є борг за електроенергію. При цьому Закон передбачає алгоритм їхніх дій, який вони не можуть порушити. Зокрема, відключення можливе не раніше, ніж через 5 днів після того, як боржника про нього попередили.
07 Квітня, 2021 р., 10:40
Працевлаштування для населення на сьогоднішній день пропонує  Слов’янський міський центр зайнятості, який  інформує про наявність вільних робочих місць  по м. Слов’янську:
06 Квітня, 2021 р., 11:30
Новини Миколаївської громади не тільки на сайті Миколаївської міської ради, а й на сторінці в ФБ «Миколаївська громада СЬОГОДНІ», на якій ви дізнаєтеся більше про сьогодення нашого життя, про досягнення мешканців громади, про святкові дні та  мінливий погодний настрій. Відвідайте і ви не пожалкуєте, що стали нашим товаришем в світі яскравих новин громади!
05 Квітня, 2021 р., 15:44
Телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запускають конкурс проєктів «Наша громада», які стимулюватимуть та підтримуватимуть розвиток територіальних громад.
05 Квітня, 2021 р., 15:42
6 квітня розпочинає свою роботу Call-центр підтримки клієнтів Донецької обласної служби зайнятості, створений за фінансової підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Call-центр призначений для оперативного реагування на турбуючі громадян питання щодо зайнятості, отримання роз’яснень та відповідей в дистанційному форматі «тут і зараз».
05 Квітня, 2021 р., 13:11
З 01 квітня поточного року в Донецькій області збільшилася вартість проїзду в приміських поїздах.
05 Квітня, 2021 р., 09:27
ГО «Волонтерське Об’єднання»Вірю в Україну» організувало в Миколаївській громаді проведення зустрічей для молоді із представниками офісу НАТО.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь