Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новини

Дата: від до Скинути
01 Квітня, 2021 р., 16:23
01.04.2021 працівниками дільниці зеленого господарства ЖЕД КП «Сервіскомуненерго» виконувалися роботи з видалення аварійного дерева (каштан) за адресою: вул. Миру, буд. 6 та підготовки посадкових ям для подальшої висадки саджанців беріз на пл. Свешнікова.
01 Квітня, 2021 р., 16:16
Місцеві жителі скаржаться на те, що в Миколаївці почастішали випадки отруєння собак. Безпритульні тварини зазнають каліцтва, але все одно деякі жителі приймають рішення самостійно позбавитися від тварин не гуманним способом. Такі жорстокі міри заборонені у всьому світі. В Україні це Стаття 299 "Жорстоке поводження з тваринами", яка  передбачає кримінальну відповідальність за умисне вбивство чи каліцтво тварини та карається арештом до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. У разі нанесення шкоди групою громадян  двом чи більше тваринам, зловмисників можуть позбавити волі на строк від п’яти до восьми років. Необхідно вирішувати питання законним способом та  звертатися в організації які займаються виловлюванням тварин. Спійманих тварин, які не поводяться агресивно, стерилізують чи каструють, після чого ставлять щеплення від сказу, чопуюсь та відпускають. Такі тварини не несуть ніякої небезпеки. Окрім цього від отрути можуть постраждати домашні тварини та навіть люди.
01 Квітня, 2021 р., 15:46
У зв’язку із колективним зверненням мешканців с.Юрківка Малинівського старостинського округу 31.03.2021 року була проведена робоча зустріч із представниками мешканців с. Юрківка та Миколаївським міським головою Гадяцьким О. І., заступником Миколаївського міського голови з питань комунальної власності, фінансів, інвестицій та концесії            Ченцовим А.О., начальником відділу комунальної власності, ЖКГ, транспорту благоустрою та екології Карпенко Ю. О. стосовно вирішення питань проведення поточного ремонту громадських колодязів загального користування, які розташовані за адресами: вул. Степна біля будинків 8, 25, 39; заміни дерев’яних, аварійних опор ЛЕП; відновлення зовнішнього освітлення по вул. Степна у с. Юрківка та заміни трансформаторної підстанції, а також вирішення питання пустуючих будинків приватного сектору.
01 Квітня, 2021 р., 14:47
6-7 і 13-14 березня поточного року на базі Слов'янського Центру дитячої юнацької творчості, проходив чотириденний кваліфікаційний шаховий турнір, приурочений до     39-річчя клубу «Чигоринец».
01 Квітня, 2021 р., 14:19
В  рамках співпраці з громадською організацією воїнів-інтернаціоналістів КП «Сервіскомуненерго» здійснено ремонт пошкоджених лавок біля Пам'ятного знаку учасникам бойових дій на території інших держав.
31 Березня, 2021 р., 16:51
Миколаївською міською радою розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Лесі Українки (від вул.Миколаївської до площі Свєшнікова). Роботи ведуться згідно запланованого проекту за кошти місцевого бюджету. Функцію замовника виконує КП «Миколаївське УКБ», роботу виконує підрядна організація  ТОВ «Славдорстрой». Вартість реалізації проекту-5303,894 тис.грн. Протяжність ділянки ремонту дороги-897 м. Загальна площа влаштування дорожнього покриття-5830,5 кв.м
31 Березня, 2021 р., 14:54
КП «Сервіскомуненерго» проведена заміна залізобетонної плити водопровідного колодязя по вул. Миру, 10 з одночасним підсипанням місця проведення земляних робіт асфальтною крихтою.
31 Березня, 2021 р., 14:03
В Україні пропонують розвивати систему освіти для дорослих та відкрити у вишах центри підтримки студентів, які будуть надавати послуги адаптації учням, що мають особливі освітні потреби. Головна мета цих заходів – створити рівні можливості та вільний доступ до освіти для всіх, незалежно від віку або стану здоров’я.
31 Березня, 2021 р., 13:46
В КП «Сервіскомуненерго»  проблемних питань  вистачає кожного дня. Ось і  сьогодні  проводяться  роботи з усунення пориву холодного водопостачання Д-400 мм. на місто в районі КНС №3.
31 Березня, 2021 р., 13:03
Лікар і телеведучий Євген Комаровський назвав топ-7 місць, де найбільше шкідливих мікроорганізмів:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь